Aerobic / Groepsles Instructeur

Geef inspirerende groepslessen: word Aerobic / groeps(fitness) instructeur!

Wil jij graag groeps(fitness)lessen op muziek geven? Kies dan voor de basisopleiding AALO Aerobic instructeur. Deze opleiding leert je binnen zeven opleidingsdagen alle kneepjes van het vak.

Aerobic is de basis van het lesgeven. Je leert in deze opleiding werken op muziek, cueën, groepsles opbouwen, het motiveren van klanten en veel meer. Met het volgen van deze opleiding geef je op korte termijn zeer succesvolle groepslessen.

Deze opleiding is de absolute basis om te leren werken op muziek. Na deze opleiding kun je iedere vervolgopleiding volgen in de fitnessbranche, die gericht is op werken op muziek en het geven van lessen aan groepen.

Inhoud van de opleiding AALO Aerobic instructeur

De AALO opleiding Aerobic instructeur leert je de basis om inspirerende groeps(fitness)lessen op muziek te geven. De opleiding bestaat uit 9 kerncompetenties namelijk; techniek, methodiek & didactiek, cueing, muziek, relatiebeheer, logische overgangen, creativiteit, timemanagement en anatomie. Deze kerncompetenties zijn de basis voor alle denkbare groepsfitnesslessen zoals Step, Zumba®, Bodyshape en Streetdance, maar ook voor de gestandaardiseerde programma\\\'s van clubJoy®, XCO® en LesMills®. Na deze opleiding heb je het meest geroemde diploma in handen, je weet nu waarom!