Allround Master

Kies voor de meest complete Master-opleiding: AALO Allround Master Instructeur

Na de basisopleidingen kun je je verder verdiepen in het vakgebied. Meer ervaring is niet per definitie noodzakelijk. Als ervaren instructeur dien je tenslotte ook zaken af te leren. Met andere woorden, de masteropleidingen van AALO zijn er voor zowel de beginnende als de ervaren instructeur. Je leert al je kennis te verdiepen, op een andere manier toe te passen en je leert nieuwe methodieken en zult presenter skills gaan ontwikkelen. Iedere masteropleiding is los te volgen, maar je kunt het ook als pakket in de vorm van Allround Master volgen. Een vereiste is wel dat je van iedere discipline de basisopleiding hebt gevolgd. De Allround Master bestaat uit de modules:

  • Aerobic Master
  • Step Master
  • Cycle Master

Inhoud van de opleiding AALO Allround Master Opleiding

De AALO opleiding Allround Master bestaat uit de volgende drie opleidingen:

AALO Aerobic Master

Tijdens de opleiding AALO Aerobic Master komen de volgende onderwerpen aan bod: Lesgeven op gevorderd niveau; AALO\\\'s unieke gevorderde cue-systeem; Presenter presentatietechnieken; Gevorderde opbouwmethodieken; Werken met energie-stimulatieniveaus.

AALO Step Master

Deze unieke opleiding brengt je alles qua steptechnieken, methodieken en cueing skills die je nodig hebt als topinstructeur of als presenter.

AALO Cycle Master

De doelstelling van de AALO Cycle Master is het vergroten van jouw meerwaarde voor de fitnessbranche. Het behalen van de kerndoelen zal garant staan voor een enorme groei als cycle-instructeur, waardoor je het niveau van AALO Cycle Master behaalt. Je bent in staat om het indoor cyclingsegment binnen het fitnessbedrijf te runnen en een meerwaarde te geven. Met jouw kennis ben je in staat om als klankbord voor je collega\\\'s te fungeren, deze te trainen en beter te maken.