Barbell Pivot Trainer

Aan de slag als Barbell Pivot Trainer

Barbell Pivot Training, ook wel landmine training genoemd, kan worden gezien als een overgangsfase van tweedimensionaal naar driedimensionaal trainen. Door het verkrijgen van deze nieuwe dimensie worden er tal van nieuwe oefeningen en toepassingen toegevoegd aan het huidige arsenaal van jou als trainer.

Barbell Pivot trainen biedt een toegevoegde waarde voor het behalen van resultaat. Zowel voor de Personal Trainer, Coach, Fitnessprofessional als voor de krachttrainer bij spelsporten.

Deze eendaagse training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Tijdens de training leer je onder andere wat de voordelen zijn van driedimensionaal trainen en hoe je hiervan optimaal gebruik kunt maken.

Inhoud van de opleiding Pivot Trainer

Tijdens de opleiding Pivot Trainer komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De toegevoegde waarde van Barbell Pivot Training
  • Het ontstaan van deze trainingsvorm
  • Core training
  • Oefeningen / combinaties
  • Doelgroepen / toepassingen

De opleiding is onmisbaar voor iedere fitnessprofessional en personal trainer die meer uit zijn training wil halen. Na het volgen van deze eendaagse opleiding bestaat de mogelijkheid om tegen een gereduceerd bedrag een draagbare Pivot (Drop in) aan te schaffen en kun je direct aan de slag.

Barbell pivot training, de perfecte combinatie van functionaliteit en plezier!

Er zijn helaas nog niet veel goede video’s beschikbaar van deze vorm van trainen. Onderstaande video geeft wel een aardige impressie wat de mogelijkheden zijn met een Pivot Barbell Training.