Vacatures zoeken

×
×

Fitnessvacatures

FitnessNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele Fitnessbranche, onder andere van fitnessleveranciers en clubs. Denk bijvoorbeeld aan personal trainers, fitnessinstructeurs, vestigingsmanagers, marketeers en accountmanagers . Zowel fulltime als parttime contracten als zzp-ers en ondernemers. Door het vacature aanbod uit de fitnessbranche bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende fitnessvacature te vinden.

Heeft u als organisatie fitnessvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Digital & Business Innovation Manager 

  SportScoutz
  Amsterdam

  Als Digital & Business Innovation Manager bedenk je innovatieve ideeën voor de app van een grote Europese fitness club. De organisatie heeft als doel om de app de basis te laten zijn van hun sport community

  Vacature bekijken

 • Manager Master Data Management 

  Life Fitness (Atlantic) B.V.
  Barendrecht

  The Manager Master Data Management will be responsible for the organization, structure and maintenance of master data in MS Dynamics AX and in Exact for our International Sales Business Unit (ISBU) following the global data governance guidelines.

  Vacature bekijken

 • Sportfysiotherapeut 

  Pro-F
  Enschede

  Ben jij een zelfstandig werkend, ambitieuze en ervaren sportfysiotherapeut met een open attitude en pro-actieve houding? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.

  Vacature bekijken

Partners