Vacatures zoeken

×
×

Fitnessvacatures

FitnessNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele Fitnessbranche, onder andere van fitnessleveranciers en clubs. Denk bijvoorbeeld aan personal trainers, fitnessinstructeurs, vestigingsmanagers, marketeers en accountmanagers . Zowel fulltime als parttime contracten als zzp-ers en ondernemers. Door het vacature aanbod uit de fitnessbranche bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende fitnessvacature te vinden.

Heeft u als organisatie fitnessvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

 • Team Manager 

  Hidden Profits Marketing B.V
  Amsterdam

  Vanwege groei zijn wij op zoek naar een Team Manager die verantwoordelijk is voor het aansturen, coachen en inspireren van een gemotiveerd jong team van accountmanagers en online marketeers.

  Vacature bekijken

 • Client Success Manager 

  Hidden Profits Marketing B.V
  Amsterdam

  Vanwege de voortdurende groei zijn we op zoek naar versterking voor ons (internationale) team dat nu uit 50 personen bestaat.

  Vacature bekijken

 • Online Marketeer 

  Hidden Profits Marketing B.V
  Amsterdam

  Hidden Profits Marketing zoekt een Online Marketeer. Superleuke baan voor (aanstormende) leergierige online marketeers die snel kunnen schakelen (en tafelvoetballen) in buzzing Amsterdam Noord (NDSM-werf)!

  Vacature bekijken

 • Marketing Executive (B2B) 

  Hidden Profits Marketing B.V
  Amsterdam

  Hoe zou het jou lijken, om als Marketing Executive (B2B), deze Europees marktleider in online fitnessmarketing te helpen opschalen en doorgroeien naar wereldspeler?

  Vacature bekijken

 • Accountmanager Fitness 

  SportScoutz
  Amersfoort

  De Accountmanager  is verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde commerciële targets in het daartoe aangewezen gebied in en speelt een belangrijke rol in het positioneren van de organisatie in Nederland.

  Vacature bekijken

1 2

Partners